2018 Saç Trendleri 

2018, pek çok farklı konudaki yeniliklerin yanı sıra saç renkleri ve modelleri konusunda da oldukça geniş bir yelpazede kadınlara yeni çeşitleri sunacak. Böyle olunca kadınların yapmaları gereken en önemli şey, bu yeni renkleri ya da trendleri yakından takip etmek olacak.

saç modelleri
saç modelleri

2018 Saç Renkleri

Siyah saçlı kadınlar 2018 yılında oldukça avantajlı olacaklar. Çünkü gelecek sezonun en trend saç renklerinden bir tanesi siyah. Bununla beraber kışın karanlık havasına uygun sıcak kızıl renkler özellikle genç kızların gözdesi haline gelecek. Işıltılı altın kahverengi, doğal durmasını yanı sıra kadınların çok daha canlı görünmesine yardımcı oluyor.

Genelde yaz aylarında ön plana çıkmaya başlamasına alışılmış olan platin sarısı, 2018 yılında ise kış aylarında kullanılacak. Bununla beraber oldukça iddialı bir saç rengi olan kum beji de doğal ancak şık bir görünüme erişmek isteyen kadınlar kum bejini tercih edebilirler. Saçında gölge isteyenler ise tercihlerini karamel tonlarından yana yapabilirler.

2018 saç
2018 saç

Uçları hafifçe farklı bir renk ile renklendirilmesi, su dalgası olarak adlandırılan dalga modelleri 2018 yılının en fazla kullanılacak olan modeller içerisinde yer almakta. Bununla beraber koyu saç dipleri de kadınlara sunulacak modellerden. Lakin bu siyah diplere sarı saç anlamına gelmiyor. Mümkün olan en doğal renk aralığındaki saçlar ile kadınlar 2018’i oldukça güzel bir şekilde geçirme imkanına erişmiş olacaklar.