2017 Kışının Kaşe Modası

Hem kadınlarda hem de erkeklerde bu kış en sık göreceğimiz parçalardan bir tanesi de hiç kuşkusuz ki kaşe kabanlardır. Giyinildiğinde kişiye şık ve cool bir görünüm katan bu kaşe kabanların bu sene birçok rengi oldukça trend. Özellikle de pastel renklerin sıklıkla görüldüğü kaşe kabanlardan siz de sıklıkla kullanıyor iseniz bu yazımızı mutlaka okumalısınız. Bu yazımızda siz değerli okuyucular için kaşe kaban kombini konusunda bazı pratik bilgiler vereceğiz.

kaban
kaban

Kaşe Kullanmanın Bazı İpuçları

Aslında 80 ve 90 yıllarında popüler olan kaşeler bu zamanlar yine oldukça trend. Her şeyden önce kaşe kaban giyerken dikkat etmeniz gereken nokta kabanın boyudur. Doğru kaşe kaban boyu diz hizası ya da kalçanın iki karış altıdır.

kaşe kaban
kaşe kaban

Uzun istiyorsanız boyu ayak bileğinizde olmalıdır. En sık yapılan hata kaşe kaban altından görünen elbiselerya da ceketlerdir. Bu parçalar görünürse kötü bir imaj yaratırsınız. Yani içine giydiğiniz kıyafetler kaşe kaban hizasında olmalı. Eğer kaban desenli ise içine düz parçalar kullanın. Altına ayakkabı olarak kısa bot tercih edebilirsiniz.