2015 Yazına Damga Vuracak Ayakkabı Modelleri

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran stiletto, bu sezon da podyumlarda yer alacak. Birbirinden farklı ve şık modelleri ile stiletto bayanların vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. İncecik topuklarıyla birbirinden güzel renkleriyle en sevdikleri elbiseleri ile kombinleyip rahatlıkla kullanabilirler.

ayakkabı modelleri
ayakkabı modelleri

Yaz Çok Renkli Geçecek!

Gerekse dolgu topuk gerekse kadeh topuk ve güzel renkleri ile birlikte abiyeler ile gece kıyafetleri ile ya da günlük mavi bir jeansle kolaylıkla kullanabilecekleri bir ayakkabı modeli olan stiletto, erkekler tarafından da çok beğeniliyor. Eşlerinde gördüklerinde çok hoşlarına giden bir ayakkabı modeli olan stilettoyu çok seviyorlar.

yazlık ayakkabı
yazlık ayakkabı

Renk olarak pudra, açık mavi ya da su yeşili bu sezon moda olan renkler arasında yer alıyor. Tabii ki siyahın önemi hiçbir zaman göz ardı edilemez ve siyah bir stiletto hemen hemen her bayanın ayakkabı dolabında en az 2 çift bulunur.

sandalet
sandalet

Sandaletler de bu dönem çok ön planda olacak. Fakat geçmiş modellerden tek farkı sandaletlerin topuksuz, yere sıfır modelleri olmasına rağmen bu sezon sandaletlerin topuklu olması çok konuşulacak.