2015 L Koltuk Takımları

Nüfus arttıkça evler küçülüyor, evler küçüldükçe mobilyalar da modüler bir form kazanıyor. Buna örnek olarak L koltuk takımları da gösterilebilir.

koltuk takımı
koltuk takımı

Klasik koltuk takımlarında olduğu gibi 7 kişilik oturma kapasitesine sahip olan bu koltuk modelleri yerden büyük bir tasarruf sağlıyor olmasıyla beğeni topluyor. Salonda ve oturma odalarında L koltuk takımı modelleri kullanıldığında, odanın oturma alanında ölü alan kalmıyor!

Hem Estetik Hem Fonksiyonel L Koltuk Çeşitleri

Büyük beğeni toplayınca farklı renkler ve farklı çizgilerle buluşarak envai çeşit modele kavuşan L koltuk takımları artık eskisinden daha kullanışlı bir form kazandı. Çünkü bu modeller ile tanıştığımızda koltuklar arasında bazalı modelleri bulmak çok güçtü. Şimdi ise alt kısmı depolama olarak kullanılabilecek çok sayıda bazalı L koltuk var.

koltuk takımı
koltuk takımı

Açılarak 2 kişilik geniş bir yatağa dönüşen modelleri de kolaylıkla bulabilirsiniz. Hatta her iki tarafı da açılan tasarımlar dahi var. Küçük evlerde yaşayanlar için bu koltukların önemi büyük. Sadece kullanışlılık bakımından değil estetik açısından da yeni koltuk çeşitlerinin tam not aldığını söylemek mümkün.