2015 Bayan Aksesuar Modelleri

Yeni sezonda aksesuar tasarımlarında en fazla dikkati çeken parçalar boyun, bilek ve parmak bölgelerine özel üretilen aksesuar modelleri oluyor. Metal, altın zincir bilezik, gümüş kelepçeler ve iddialı görünüme sahip kolyeler bu sezon fazlasıyla moda oluyor.

Zarif ve sade aksesuarların modası devam etse bile bu sezon daha çok iddialı görünüme sahip büyük ve ışıltılı aksesuarları yoğun olarak görüyoruz. Büyük taşlı metal kolyeler bayanların kıyafetlerini şık bir biçimde tamamlayabiliyor.

Bayan aksesuar
Bayan aksesuar

Metal Aksesuarlar

Çeşitli motifler ile süslenmiş ve detaylandırılmış olan metal aksesuarlar bu sezon sıköa göreceğimiz aksesuar modelleri arasında yer alıyor. Çiçek, kuş, fil ve farklı motiflerin yer aldığı metal tasarımlı takılar bayanların vazgeçilmez birer parçası haline gelmeye başlıyor.

Bayan aksesuar
Bayan aksesuar

Püsküllü aksesuarlar ise her sezon olduğu gibi bu sezon da kıyafetlerde olduğu gibi aksesuar modellerinde de bolca kullanılıyor. Dekoratif amaçlı aksesuarlara uygulanan püsküllerin tarzınıza farklı bir hava katacağı kesin. Özellikle kıyafetlerinizde püsküllü bir model kullanıyorsanız bu tür püsküllü aksesuarları kullanmanızı tavsiye ederiz.