2015 Abiye Nişanlık Modelleri

Özel günlerinde kıyafet seçimi konusunda telaşa kapılarak zor anlar yaşayan bayanlar seçenekler arttıkça daha da zor karar verebilecek hale geliyorlar. 2015 yılı abiye modelleri arasında aynı zamanda nişanlık ve mezuniyet abiye elbiseleri de yer alıyor.

abiye elbiseler
abiye elbiseler

Geçtiğimiz yılın modasının izlerini üzerinde taşıyan tasarımlar oldukça farklı modeller ile karşımıza geliyor. Mezuniyet elbiseleri koleksiyonları mini payetli modeller ile ön plana çıkıyor. Renkli kıyafetlerden oluşan yeni yıl abiye modeli kıyafetler uzun modeller açısından da farklı ve dolu bir koleksiyona sahip.

2015 abiye
2015 abiye

Geniş Seçenekler ile Şıklığınızı Tamamlayın

Nişanlık modelleri ve mezuniyet elbiseleri bu yıl genel olarak ferah ve canlı renklerden tasarlanarak koleksiyonlarda kendine yer buluyor. Bu yapısı ile birbirine benzerlik gösteren elbiseler de diyebiliriz.

abiye modası
abiye modası

Kabarık etek kısımlarından oluşan modeller daha çok düz ve vücudu saran abiye nişanlık modelleri olarak tasarlanmış. Koleksiyona bakıldığı zaman tasarımların ortak noktasının saten kumaş olduğu da göze çarpıyor. Şifon ve tül kumaşlardan tasarlanan modellere de bu sezon rastlayabilmek mümkün.