2015 Bayan Ceket Modelleri

Spor ya da klasik, tarz fark etmeksiniz her bayanın en iddialı giyim parçalarından birisi ceketlerdir. Bayanların dolaplarının en ön taraflarında yer alan bu hayat kurtarıcı parçalar bu sezon yine yoğun olarak blazer ceket modelleri olarak karşımıza çıkıyor.

2015 ceket modası
2015 ceket modası

Günlük hayatınız için ceket kombinlemek istiyorsanız, beyaz düz atlet ile siyah bir ceketi koyu renkli kot pantolonun üzerine giyebilirsiniz. Ayakkabı seçimi olarak ise süet çizme seçebilirsiniz. Aksesuar olarak da sadelikten taviz vermeden taşsız gümüş veya altın renkli aksesuarlar tercih edebilirsiniz.

ceket modası
ceket modası

İş Hayatında Ceket Nasıl Giyilir?

Daha resmi gözükmeniz gereken bir mekanda bulunmanız gerekiyor ise ceketin içine beyaz ya da saten bir gömlek giyerek kumaş bir pantolon ile birlikte şık ve zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ayakkabı olarak tercihinizi stiletto olarak yapabilirsiniz.

ceket modelleri
ceket modelleri

Sokak modasını kendiniz de yaratabileceğiniz için modayı biraz yakından takip ederek blazer ceket modelleri ile iddialı bir kombin elde edebilirsiniz. Sokak modasında dikkat etmeniz gereken nokta belirli bir kalıba bağlı kalmadan tamamen özgür seçimler yapmanız gerektiğidir.