Günlük Haberleri Nereden Takip Ediyorsunuz?

İşte size günümüzde geldiğimiz noktayı anlatan bir soru. Günlük haberleri nereden takip ediyorsunuz? Birçoğunuz bu soruya dijital platformlardan diye cevap verecektir. Çünkü günümüzde bu tarz platformlarda çok uzun zamanlar geçiriliyor ve her bilgiye oradan ulaşılıyor. Hal böyleyken kimse gidip bir bayiden gazete satın almayı düşünmüyor.

gazete okumak
gazete okumak

Gazeteyi Eline Alıp Okumayı Sevenlerden misiniz?

Her şeyin artık bir tık ötemizde olduğu günümüzde hala milyonlarca gazete basılmaya devam ediliyor. Neden mi? Çünkü hala gazeteyi gidip mahalle bakkalından ya da gazete bayiinden alan ve evinde Pazar kahvaltısı sofrasında çayını yudumlarken gazete okumayı seven insanlar var. Onlar gazeteyi eline alıp sayfalarını çevirmeyi ve onun kendine has o samansı kâğıt kokusunu duymayı seven insanlar.

gazete
gazete

Evet, çağa uydurmak önemlidir, teknoloji takip etmek ve geride kalmamak önemlidir. Ancak bazı alışkanlık ve adetler vardır ki, onları teknoloji bile değiştiremez. Zaten ilerlemenizi ve gelişmenizi olumsuz etkilemiyorsa, alışkanlıklarınızı değiştirmenize de gerek yoktur. Sonuç itibariyle amaç aynı yöntem farklı her iki durumda da ülke ve dünya gündemini takip edebiliyorsanız, sorun yok demektir.