2018 İlkbahar/ Yaz Sezonu Trendi: Püskül

Farklı detaylar her sezonda fazlasıyla ön plana çıkarılmaktadır. Bu detaylar ile oldukça farklı tarzlarda görünümler elde edilmektedir. Bu sezon ise püsküller fazlasıyla göze çarpmaktadır. Dış giyimin yanında iç giyimde de püsküller, tasarımcılar tarafından fazlasıyla tercih edilmektedir.

Püsküllü Elbiseler İle Göz Doldurun

Püsküller her kadının vazgeçemeyeceği bir detay haline gelmektedir. Her kıyafete farklı bir hava kattığından dolayı sıkça tercih edilmektedir. Elbiseler her kadının dolabında geniş bir yer kaplamaktadır ve kolay yoldan şıklığın yoludur. Püsküllü elbiseler ise ilkbahar/ yaz sezonunda göz doldurmaktadır. Hareketli bir detay olduğundan dolayı ilkbaharın ve yazın enerjisi püskül detaylarıyla fazlasıyla hissedilecektir. Püskül detayları kol kısımlarında olabildiği gibi elbisenin eteklerinde de kullanılmaktadır. Bunun yanında püsküller elbiselerin göğüs bölgesinde de tercih edilmektedir. Püskülü elbiseler günlük giyimin yanında özel davetler veya düğünler için de tasarlanmaktadır.

Püsküllü Bikini ve Mayolar İle Plaj Şıklığı

Püskül detayları ile plajlarda göz dolduracaksınız. Rengarenk bikini üstlerine koyulan püsküller ile enerjik ve dinamik bir görünümün yanında oldukça şık bir görünüm elde etmeniz mümkün. Bikini üstlerinde kullanılan püsküller ile göğüsler daha çekici ve daha güzel görünecektir. Püsküller üçgen bikini üstlerinin yanında straplez bikini üstlerinde de sıkça kullanılmaktadır. Ayrıca püsküllü mayolarda bu sezonda sıkça göze çarpmaktadır. Farklı kesimlerde fazlasıyla şık olan mayolar, püskül detayları ile plajlarda daha fazla ön planda olmanın kapısını aralamaktadır.

Püsküllü Aksesuarlar ile Kombininizi Tamamlayın

Püskül detayları aksesuarlarda da sıkça kullanılmaktadır. Püsküllü kolyeler, küpeler, çantalar, şallar… Kıyafet kombinlerinde farklı bir tarz ve hava katmasından dolayı püsküller karşımıza fazlasıyla çıkmaktadır. Halka küpelere rengarenk püsküller eklendiğinde çok farklı bir görünüm elde edilmektedir. Bunun yanında kolyelerin uçlarına takılan minik püsküller veya birçok sıralı dizilen renkli püsküller, kıyafetlere bambaşka bir hava katmaktadır. Ayrıca çantalarda da püsküller karşımıza çıkmaktadır. Püsküllü çantalar ile hareketli ve farklı bir görünüm elde edilmektedir. Püsküller çantaların her yerinde kullanıldığı gibi çantanın uç kısımlarında da kullanılmaktadır. Püskül modası ise yazın vazgeçilmezi topuklu ayakkabılar ve babetlerde de sıkça göze çarpmaktadır. Klasik ayakkabıların yanında spor ayakkabılarda da kullanılan püsküller ile ilkbahar ve yazda şık görünmek oldukça kolay.