2017 Yaz Modasına Genel Bakış

Koskoca bir kışı devirdik. Bahar aylarının ilk günlerini yaşıyoruz. Ilık yağmurlar bizi inanılmaz ruh hallerine gark ediyor ve önümüz yaz. Tatile çıkacağız, uzun uzun dinleneceğiz, peki ama biz bu yaz neler giyeceğiz derseniz işte bu yaz neler giyeceğimize dair moda haftalarından öne çıkan renkler, desenler ve diğerleri.

yaz
yaz

Öne Çıkan Detaylar

İşleme: Kış aylarının son demlerinde de ufak ufak kendini göstermeye başlayan işlemeler nostaljik ve romantik halleri ile adeta masumiyetimizi ortaya koyuyor gibi. Bu yaz da jean pantolonlarda, jean gömleklerde, uzun elbiselerde, kısaca üzerimize giydiğimiz tüm giysilerin kıyısında, köşesinde işlemeler göreceğiz ve elbette giyeceğiz.

Bol Salaş Pantolonlar: Sıcaklardan bunalacağımız günler yakın, işte bugünlerde ham ketenden, ince Jean kumaştan yapılan bol pantolonlar bizim kurtarıcımız olacak, hem rahat edeceğiz, hem şık olacağız. Ama eğer kısa boylu iseniz ve bacak boyunuz, üst bedeninizden kısa ise çok bol olanları tercih etmemelisiniz.

yaz modası
yaz modası

Püsküllü Pantolonlar: Uçları püsküllü, dar kesim pantolonlar ister kot kumaşından yapılsın, ister kanvas kumaştan bu yaz her yerde. Püsküllerin boyları da modacılara göre farklılıklar gösteriyor.

Tüller: Tülü artık sadece perde olarak görmeyeceksiniz zira her ne kadar transparana kaçsa bile tül elbiseler, tül gömlekler, tül etekler çok moda. Nasıl giyeceğiniz ise tamamen size kalmış durumda.

Uzun Elbiseler: yazın tercihinizi elbiseden yana yapanlardan iseniz o zaman çiçekli, kalın çizgili, fırfırlı ya da tropik desenli, bel odaklı uzun elbiselerden yapmanızın tam zamanı.