Tüller Nasıl Yıkanmalı?

Dekorasyon uygulamanızın tamamlayıcısı olan tüller ortamın daha farklı ve daha uyumlu olmasına destek olur. Farklı tül model seçenekleri ile evinizde aradığınız uyumu ve bütünlüğü kolaylıkla elde etmeniz mümkün. Son derece şık olan tercihlerin yanı sıra oldukça sade olarak sunulan model seçenekleri arasından da sizin için en uygun olan seçimleri yapmanız mümkün.

Tül Fon Perde

Tül alım işlemleri sonrasında yıkama uygulamalısında ise yapılan bazı hatalar vardır. Çoğu kişi tüllerin yıkama sonrasında güzel kokması için yumuşatıcı kullanıyor. Fakat yumuşatıcı ilk anda sunduğu güzle ve ferah kokuyu kuruma sonrasında sunmaz. Bu sebep ile tülleriniz son derece kötü kokar. Bu sebep ile tül yıkarken yumuşatıcı kullanımı yerine gene yumuşatıcı gözüne konulmakta olan ve tüller için özel olarak üretilen ürün tercihlerine yer vermeniz önerilir. Bunun yanı sıra sıkma ve yıkama sıcaklık ayarına da dikkat etmeniz son derece önemlidir.

Sıkma ayarını düşürmeniz ve sıcaklığı mutlaka 30 derecenin altına indirmeniz tüllerin buruşmadan çıkmasına destek olacaktır.

Tül Yıkama İşleminde Deterjan Seçimi

Tüllerin yıkanmasında illa ekstra bir seçeneğe başvurmanız gerekmez. Özellikle beyaz tüllerini var ise beyazlar için kullanılan deterjan seçimine yer verebilirsiniz. Beyazlığını korunması için bu detaya dikkat etmeniz önerilir. Tüllerin yıkanma aralığı genel olarak on beş günde bir olmak ile beraber tozlanma ve kir durumlarının değişim gösterdiği ortamlarda daha az zaman aralığı ile de yıkanabilir.