2015 Gelinlik Modelleri

Modaya yön veren ünlü tasarımcılar ve markalar 2015 yılı gelinlik modellerini sunmaya başladı. Düğün ve gelinlik sezonunun açıldığı şu günlerde tasarımcılar gelin adaylarına en güzel gelinliği sunmak için adeta yarış içindeler. Bu yıl da her yıl olduğu gelinliklerde dantel, taş, inci en çok kullanılan detaylar arasında ilk sırada yer alıyor.

2015 gelinlik modelleri
2015 gelinlik modelleri

Bu yılın gelinlik modası gelin adaylarına çok fazla seçenek sunuyor. 2015’in trend gelinlik modelleri arasında kısa gelinlikler dikkat çekiyor. V yakalı gelinlikler de bu yıl geçen yıllara oranla daha çok ilgi görebilir.

2015’in Trend Gelinlik Modelleri

Bu yıl dantel gelinlikler pek çok gelin adayı tarafından tercih edilecek gibi görünüyor. Askılı, uzun kollu, straplez dantel gelinlikler çok moda.

gelinlik
gelinlik

Straplez gelinlikler her yıl olduğu gibi bu yıl da moda. Ancak straplez gelinlik giymeyi düşünen genç kızlar göğüs ölçülerini dikkate almalı. Çok iri göğüslü iseniz straplez gelinlik sizin tarzınız olmayabilir.

gelinlik modası
gelinlik modası

Armut vücut tipine sahipseniz kabarık etekleri olan gelinlikleri tercih edebilirsiniz. 2015’in gelinlik kreasyonunda kabarık etekli gelinliklere epey yer verilmiş. Prenses ve balo tipi gelinlik modellerinde kullanılan V yaka kabarık etekli gelinliği sıradanlıktan kurtarıyor. Kullanılan işlemeler, kupürler ve taşlar ise tüm gelinlik modellerinde olduğu gibi kabarık etekli gelinliklerde de gelinliği göz alıcı bir görünüme kavuşturuyor.